Scena Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu va găzdui, până la finalul anului 2021, unele dintre cele mai iubite producţii ale Naţionalului sibian. Programul pentru această perioadă include spectacole dedicate Crăciunului, dar şi comedii şi drame.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada premergătoare Zilei Naţionale, publicul se poate bucura de premiera „Trei surori”, regia Andreea şi Andrei Grosu, şi de spectacolul „Sunt o babă comunistă”, regia Mariana Mihu-Plier, anunţă TNRS. 

Programul a suferit şi o serie de modificări din cauza indisponibilităţii unui actor din distribuţie: spectacolul „Îmi place cum miroşi” programat iniţial în 30 noiembrie 2021, a fost înlocuit cu „Sunt o babă comunistă”, iar „Conferinţa iraniană”, programată în 18 decembrie 2021, a fost înlocuită cu spectacolul „Ţesătorul de vise”. Cei care au cumpărat bilete pentru aceste reprezentaţii îşi pot recupera contravaloarea de la Agenţia Teatrală Sibiu.

Până la finalul lunii decembrie, pe scena TNRS au loc constant reprezentaţii teatrale. Spectacolele au loc la Sala Mare a TNRS, din b-dul Corneliu Coposu, nr. 2, în zilele programate, începând cu ora 19.00, cu excepţia reprezentaţiilor care sunt programate duminica şi care vor începe la ora 17.00.

Biletele sunt disponibile online pe www.tnrs.ro, şi la Agenţia Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17. Accesul publicului la reprezentaţii este permis doar în baza certificatului verde COVID, iar locurile sunt disponibile în limita a 30% din capacitatea sălii. Preţul unui bilet este 30 lei, respectiv 25 lei cu preţ redus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.