Toate spectacolele programate în sălile Naţionalului bucureştean (Mare, Studio, Pictura, Atelier, Mică) au fost suspendate pentru următoarele două săptămâni din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19 din ultima perioadă, potrivit instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea Teatrului Naţional precizează că va reprograma spectacolele anulate în această perioadă începând cu data de 21 octombrie şi va transmite în timp util informaţiile. 

În măsura în care prognoza meteo va permite, va fi reluată şi activitatea de spectacole în spaţiul Amfiteatru în aer liber, de pe acoperişul TNB. Programul de spectacole va fi anunţat de îndată ce va fi definitivat.

În condiţiile în care numărul cazurilor de infectări cu SARS-CoV-2 a crescut foarte mult în ultima săptămână, şi tendinţa este în continuare de creştere, se impune respectarea tuturor măsurilor necesare, comunicate de Direcţia de Sănătate Publică, pentru diminuarea riscului de infectare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.