Teatrul Masca din Bucureşti va deschide stagiunea de interior 2017-2018 sâmbătă, de la ora 19.00, cu spectacolul în avanpremieră "Casa cu nebuni", după scrierile lui George Mihail Zamfirescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Casa cu nebuni” este un spectacol nerecomandat spectatorilor sub 16 ani, în stilul non-verbal cunoscut al Teatrului Masca, informează instituţia teatrală.

Premiera oficială a spectacolului ”Casa cu nebuni” va avea loc duminică, de la ora 19.00.

Acţiunea spectacolului este plasată la începutul anilor 1930, când centrul Bucureştilor strălucea galant şi lumea bună respira aerul curat de la şosea, în promenade lipsite de griji alături de străinii care încă se mai minunau de Micul Paris. Cu cât te apropiai, însă, de margini, un alt oraş începea să iasă la iveală -  o lume a mahalalei, a zidurilor scorojite şi a oamenilor cu sânge fierbinte.

„O singură casă… cincisprezece destine care se întrepătrund într-un joc nebun de v-aţi ascunselea cu viaţa şi cu moartea împreună! Aceasta este lumea lor, a celor care se luptă din prima clipă de viaţă cu ei înşişi, cu soarta, cu patimile şi cu cei din jur. Ei sunt cei care muncesc ziua pentru a se dezlănţui noaptea unii asupra celorlalţi, asmuţindu-şi ura şi iubirea deopotrivă ca nişte câini turbaţi fără de lună… Aceasta e povestea lor, a celor care nu cunosc decât un singur anotimp: al nebuniei!”, a declarat Mihai Mălaimare, scenarist şi regizor al spectacolului.

Distribuţia spectacolului este alcătuită de: Alexandru Ionescu (Iacov), Amalia Popa (Fana), Anamaria Pîslaru (Safta), Valentin Mihalache (Gore), Sorin Dinculescu (Stârcu), Alina Crăiţă (Salomia), Nicolai Popescu (Fane, puşcăriaşul), Cristiana Savu (Maro), Nicolae Pungă (Tino), Dora Iftode (Tinca), Alexandru Budacă (Pascu), Cristina Panait (Sultana), Laura Dumitraşcu Duică (Domnica), Eugen Fetescu (Ivan) şi Alina Bondoc (Mădălina, picior de lemn), potrivit site-ului Teatrului Masca.

Biletele pot fi cumpărate la preţurile: 30 de lei (online) sau 35 lei la casa de bilete, pentru un loc în Sectorul A, şi 20 de lei (online) sau 25 lei la casa de bilete, pentru un loc în Sectorul B, cu vizibilitate redusă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.