Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu anulează toate evenimentele programate în perioada 23 octombrie - 6 noiembrie din cauza ratei de incidenţă cumulată, calculată la 14 zile la nivelul Municipiului Sibiu, care a depăşit valoarea de 3/1000 de locuitori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate biletele vor fi anulate automat, iar acestea nu vor putea fi folosite pentru alte reprezentaţii. Contravaloarea biletelor achiziţionate pentru evenimentele anulate va fi returnată automat în contul din care s-a făcut plata, în termen de maxim 14 zile.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, în cazul puţin probabil în care o rambursare nu se va procesa cu succes în acest interval, invităm spectatorii să ne contacteze la numărul 0269 211 349, pentru a soluţiona eventualele erori în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, au fost blocate de la vânzare toate evenimentele programate până la finalul anului. În funcţie de recomandările autorităţilor, vom reveni cu mai multe detalii.

„Fără implicare, teatrul dispare! Am aplicat toate măsurile recomandate de autorităţi pentru combaterea răspândirii noului coronavirus şi am avut grijă să implementăm chiar şi un set de reguli suplimentare la nivel instituţional. E important să înţelegem că depinde de fiecare dintre noi să avem grijă unii de alţii pentru a ne revedea cu zâmbetul pe buze cât mai curând. Salutăm deciziile autorităţilor şi avem încredere că acestea sunt luate în beneficiul tuturor!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.