Teatrul Evreiesc de Stat, în calitatea sa de instituţie publică de cultură, răspunde atacurilor din ultima vreme printr-un demers cultural.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul "O lecţie de bune maniere" de Jean-Claude Grumberg, regia şi scenografia Alexandru Berceanu, va putea fi urmărit gratuit marţi, de la ora 19.00, în regim online, pe paginile oficiale de Facebook şi YouTube. 

"Acest spectacol, a cărui premieră a avut loc în toamna anului 2017, este interzis tuturor celor care îndeamnă la ură, de orice natură ar fi ea. Tuturor celor care îndeamnă la xenofobie şi la ostilităţi. Tuturor celor care au uitat de umanitate. Tuturor celor ce au uitat sa râdă, să facă haz de necaz", este mesajul TES. 

Un mesaj care cuprinde ameninţări cu moartea la adresa actriţei Maia Morgenstern a fost trimis către Teatrul Evreiesc de Stat şi este semnat "din partea partidului AUR". Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) reclama, sâmbătă seară, "înscenări mizerabile" în numele formaţiunii şi transmite întreaga susţinere pentru Maia Morgenstern.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunţat luni că persoana care ar fi trimis mesajul care conţine ameninţări cu moartea către Teatrul Evreiesc de Stat a fost reţinută pentru 24 de ore. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.