Spectacolul „Doi pe o bancă” după Aleksandr Ghelman, regizat de Mihai Bendeac, va fi jucat în deschiderea stagiunii la Teatrul de Comedie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentaţiile spectacolului cu actorii Ilona Brezoianu şi Mihai Bendeac au loc în 25, 26 şi 27 septembrie, de la ora 19.00.

Biletele au fost puse în vânzare online dar bilete pot fi cumpărate şi de la Casa de bilete a Teatrului de Comedie, conform programului afişat pe site.

Casa de Bilete este deschisă de marţi până vineri, între orele 13.30 - 19.30, sâmbătă-duminică: 12.00-19.30. Luni: închis.

„Pentru că siguranţa în sala de spectacol este prioritară asigurarea de măsuri necesare împotriva răspândirii virusului Covid-19", conform informaţiilor de pe site-ul Teatrului de Comedie. 

Reguli de acces pentru public în sală

Accesul minorilor în vârstă de sub 12 ani la spectacolele Teatrului de Comedie nu este recomandat. De asemenea, accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului (de la intrarea în foaier, până la părăsirea clădirii) iar Teatrul îşi rezervă dreptul de a efectua un triaj observaţional la intrare şi de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) şi temperatură mai mare de 37,3°C.

Spectatorii îşi vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziţie la intrare; sunt rugaţi să menţină distanţa fizică între persoane conform marcajelor, în zonele de acces, la toalete şi la ieşirea din teatru. 

Spectacolele se vor desfăşura fără pauze pentru a se evita aglomerarea spaţiilor din foaiere şi pentru a evita aglomerarea zonelor de acces, spectatorii sunt rugaţi să ajungă mai devreme, accesul fiind permis cu cel puţin 40 de minute înainte de începerea spectacolului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.