Teatrul de Comedie propune spectatorilor, în stagiunea aniversară 60, întâlniri unice nu doar în sala de spectacol, ci şi în mediul online, unde va găzdui o serie specială de conferinţe-dialog moderate de Octavian Saiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dialogurile vor aborda subiecte de actualitate pentru teatrul românesc, în contextul pandemiei.

Prima întâlnire online se va desfăşura sub titlul simbolic „Teatrul românesc şi noul efect de distanţare”, joi 8 octombrie, ora 17.00 şi îi va avea invitaţi pe Tompa Gábor, Gianina Cărbunariu, Andreea şi Andrei Grosu şi Roxana Lăpădat.

Punctul central al discuţiei este legat de provocările pe care le înfruntă scena românească în contextul noilor reguli în vigoare. Cum ne adaptăm? Ce schimbări aduc aceste reguli actorilor, întregului staff artistic şi tehnic, dar şi spectatorilor? Ce se va întâmpla cu artele spectacolului în următoarea perioadă? - sunt doar câteva întrebări la care se vor căuta răspunsuri, din perspective diferite: de la teatrul de stat la cel independent, de la instituţiile din Bucureşti, la alte zone ale ţarii.

Conferinţa se va transmite în regim live, pe pagina de facebook a Teatrului de Comedie (TeatruComedie) şi va putea fi vizionată de publicul larg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.