Teatrul Bulandra anunţă deschiderea stagiunii pe 21 septembrie, cu spectacolul "Pisica pe acoperişul fierbinte", de Tennessee Williams, în regia lui Dinu Cernescu, dar şi pe noul director adjunct al instituţiei, actriţa Catinca Maria Nistor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne folosim de acest prilej pentru a saluta sosirea în echipa Teatrului Bulandra a Catincăi Maria Nistor care ne va fi alături în calitate de director adjunct", potrivit anunţului publicat pe Facebook.

Catinca Maria Nistor (30 de ani) este absolventă a cursurilor de Management şi Antreprenoriat ale ”London School of Economics”, licenţiată a Facultăţii de Drept, licenţiată a UNATC I. L. Caragiale, secţia Actorie, cu examen de master în Arta Actorului şi actriţă a Teatrului Bulandra.

Potrivit FIST, ea a fost propusă de regizorul Alexandru Darie, managerul Teatrului Bulandra şi numită din 1 august pe poziţia rămasă vacantă de director adjunct. Acesta i-a descoperit şi încurajat calităţile de organizator şi animator cultural pe parcursul celor şase ani de existenţă şi creştere ai Festivalului Internaţional al Şcolilor de Teatru, la care Teatrul Municipal Bulandra este partener încă de la prima ediţie.

Actriţa joacă în spectacole precum "Zadarnicele chinuri ale dragostei" şi "Richard al III-lea", în regia lui Andrei Şerban.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.