Teatrelli caută 30 de spectatori-voluntari care să fie prezenţi pe 7 şi pe 8 septembrie la filmarea unuia dintre cele mai apreciate spectacole din Bucureşti, „Maria de Buenos Aires”, semnat de Răzvan Mazilu, o producţie de musical unică în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Maria de Buenos Aires” este o explozie de culoare, magie, senzualitate şi tango, în acordurile muzicii lui Astor Piazzolla şi într-un decor care recreează atmosfera decadentă a oraşului Buenos Aires de la începutul secolului XX. Spectacolul-eveniment poartă semnătura inconfundabilă a lui Răzvan Mazilu.

Filmările vor avea loc la Teatrelli (Piaţa Lahovari nr. 7) şi se vor desfăşura în intervalul orar 12.00 - 21.00, atât în data de 7, cât şi în data de 8 septembrie, participarea fiind necesară în ambele zile de filmare.

Spectatorii-voluntari care îşi doresc să facă parte din această poveste, în calitate de public, şi să descopere cum se desfăşoară filmările unei producţii de musical, în regia lui Răzvan Mazilu, se pot înscrie printr-un email la adresa teatrelli@creart.ro, până pe 31 august. 

„Maria de Buenos Aires” reuneşte o distribuţie de excepţie şi orchestră live. Spectacolul îi are în rolurile principale pe Ana Bianca Popescu, Gheorghe Visu şi Lucian Ionescu şi se bucură de participarea lui Emy Drăgoi la acordeon. Decorul este imaginat de Dragoş Buhagiar, cel mai premiat scenograf român.



Pentru rolul „Mariei”, Ana Bianca Popescu a fost nominalizată la premiul UNITER 2022 pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Tot în acest an, Răzvan Mazilu a fost distins cu Premiul special UNITER pentru dezvoltarea spectacolului de musical în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.