Teatrele de pe Broadway vor rămâne închise încă patru luni, până pe 6 septembrie, potrivit unui anunţ făcut de grupul Broadway League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Una dintre cele mai populare atracţii turistice din New York, Broadway urma să fie redeschis pe 7 iunie, într-o primă tentativă a orgnizaţiei.

Broadway League, care reprezintă producătorii şi proprietarii de teatre, a transmis marţi că dezvoltă, împreună cu autorităţile guvernamentale, sindicatele şi experţii în sănătate, un plan de redeschidere cu noi măsuri de siguranţă pentru public, actori şi echipele teatrelor.

Producătorii au deja în vedere realizarea de spectacole cu distribuţii restrânse, iar dramaturgii lucrează la poveşti care să permită distanţarea fizică a personajelor.

Teatrele de pe Broadway au fost închise pe 12 martie. La acel moment, erau jucate 31 de spectacole, între care „Hamilton”, „Harry Potter and the Cursed Child” şi „To Kill a Mockingbird”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.