Teatre de renume din Republica Moldova, Marea Britanie, Ungaria şi Franţa au acceptat invitaţia de a participa la Festivalul de Dramaturgie Contemporană, care se desfăşoară la Teatrul ”Sică Alexandrescu” din Braşov, în perioada 10 - 19 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul acesta, competiţia va fi apreciată de un juriu format din trei membri, eseistul, teatrologul şi criticul literar Doina Modola, regizorul şi scenaristul de teatru şi film Alexa Visarion şi actorul Mircea Rusu. 

”Ne dorim ca acest festival să crească în fiecare an şi să ajungă recunoscut pe piaţa culturală de artă şi de activităţi de gen festivalier, intrând într-un circuit de comunicare şi schimburi culturale la nivel internaţional”, a spus Dan Cogălniceanu, directorul festivalului. 

La această ediţie, organizatorii se axează pe dezvoltarea multiculturală a teatrului braşovean. Ţinta acestei ediţii a festivalului este o unitate în diversitate cultural-teatrală, pentru beneficiul comunităţii braşovene şi dedicată publicului său fidel.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.