Cei mai populari streameri din România se reîntâlnesc, sâmbătă, cu comunităţile lor pe 12 septembrie, într-un nou Gaming Marathon. La eveniment sunt aşteptaţi peste 350.000 de participanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi la această ediţie, participanţii vor putea dona în timpul stream-urilor de Counter-Strike: Global Offensive, Valorant şi a altor zeci de titluri populare pentru a ajuta cât mai mulţi copii din mediile defavorizate din ţară să poată avea acces la educaţia digitală în această toamnă.

Fundaţia Vodafone România va dubla suma finală şi o va investi în programul Şcoala din Valiză.

Unii dintre cei mai populari creatori de conţinut de gaming din România vor participa la Gaming Marathon connected by Vodafone. Maximilian Ioan (1 milion de subscribers pe YouTube), Mitzuu (390 de mii subscribers), Gannicus (937 de mii de urmăritori) sau Mădălin (530 de mii de subscribers) îşi vor antrena comunităţile în competiţii şi turnee de Fornite, Minecraft sau Brawl Stars.

Principalele momente de la Gaming Marathon vor fi: un stream prezentat de AOC Gaming în care Highman se va juca Call of Duty: Warzone împreună cu comunitatea lui, un turneu de PUBG mobile susţinut de OPPO pe canalul lui Tedereu şi meciuri de FIFA cu Ovvy în care urmăritorii vor putea alege jucătorii din echipă şi vor câştiga premii de la Hama.

Pentru prima oară prezenţi la Gaming Marathon, Lectură de la A la Z şi Zappy TV alături de alţi creatori de conţinut vor iniţia un treasure hunt prezentat de OMEN by HP, în cadrul căruia participanţii vor trebui să adune indicii pentru a debloca premii şi discount-uri la device-uri de gaming.

Line-up-ul Gaming Marathon va fi completat de Baabuska, imoGEN & PALASH, Antonia Nuckle, MoonGaming, AlexaTV, Krieppen,  JaxiTV, Bobospider, Skaaro, itsgossiplol, Amy Claire, Werty, IceManLucky, Zoozix, Theo, Bogdahoh şi Tak3 My Fury.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.