Sezonul 29 al emisiunii auto "Top Gear", găzduită de noul trio de prezentatori format din Freddie Flintoff, Chris Harris şi Paddy McGuinness, va fi difuzat de History Channel, în premieră în România din 1 aprilie, în fiecare joi, de la ora 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andrew ‘Freddie’ Flintoff este prezentator de televiziune şi fost membru al echipei naţionale de crichet a Angliei, Paddy McGuiness este actor de comedie şi un prezentator bine cunoscut pentru emisiunile TV din Marea Britanie, iar Chris Harris este jurnalist auto şi vedetă YouTube.

În sezonul 29 al celui mai urmărit show auto din lume, Freddie, Chris şi Paddy se vor întrece într-un uriaş Zid al Morţii în maşini ireparabile, vor schia pe maşini de vacanţă închiriate, vor dezvălui o camionetă de îngheţată electrică, de teren, pentru secolul XXI, şi vor să reziste 24 de ore închişi în maşinile lor. Nu vor lipsi supermaşinile, tururile de pistă rapide şi The Stig, precum şi noul studio în aer liber, amplasat pe pista de testare a emisiunii.

Printre maşinile prezentate în sezonul 29 se numără Audi RS6, Tesla Model 3, Volvo S60, BMW Seria 3, Ferrari SF90, F40, Lamborghini Diablo, Jaguar XJ220, Lamborghini Urus SUV, Bentley FlyingSpur, McLaren GT and Aston Martin DBX.

Producătorii emisiunii au reuşit să filmeze aproape jumătate din sezon înainte ca producţia să fie oprită din cauza măsurilor de restricţie impuse de autorităţi.

Pentru că din reţeta succesului emisiunii nu putea să lipsească publicul dar şi pentru a respecta măsurile de distanţare socială, producătorii au recurs la modul inovativ de a crea un studio în aer liber pentru acest sezon, fiecare membru al publicului fiind aşezat confortabil la volanul autoturismului propriu.

"Trăim într-o realitate foarte diferită dar vrem să ne simţim în continuare aproape de publicul nostru. Mai mult, TOP GEAR arată cât de flexibilă este ca emisiune cu atât de multe filmări în aer liber, iar pentru că autoturismul este punctul central al emisiuniine-am propus un studio ‘drive-in’ în aer liber”, a spus prezentatorul Chris Harris cu ocazia filmărilor.

Datorită publicului său fidel, History Channel România şi-a consolidat prima poziţie în topul celor mai vizionate canale care difuzează un conţinut factual, încheind anul 2020 cu o cotă de piaţă de 1, %, intrând în casele a 11 milioane de telespectatori.

Timp de aproape două decenii, "Top Gear" a fost cel mai incitant şi urmărit show auto din lume, cu o audienţă estimată la 350 de milioane de oameni. Din 2002, de-a lungul a peste 25 de sezoane, serialul a reprezentat mixul perfect dintre divertisment, umor şi informaţii tehnice. Prin intermediul acestei longevive emisiuni auto, publicul a putut călători în locuri din întreaga lume, alături de echipa care a realizat cascadorii spectaculoase şi a acceptat provocări extreme pentru a testa maşinile prezentate în cadrul acesteia.

În ultimii 26 de ani, History Channel a fost gazda unor seriale originale, care au câştigat premii importante şi care i-au adus pe oameni mai aproape de înţelegerea unei istorii bazate pe un storytelling contemporan şi pe o abordare modernă a subiectelor, explorând diverse faţete ale acestora într-un mod imersiv, dar în acelaşi timp bine documentat. Dovadă sunt seriale care s-au bucurat de un real succes precum "Vikingii", "Extratereştri Antici", "Blestemul Insulei Oak" şi "Arme născute din foc".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.