Teatrul Naţional din Timişoară programează sâmbătă, 24 octombrie, şi duminică, 25 octombrie, de la ora 19.00, spectacolul "Sunt o babă comunistă", scenariu de Călin Ciobotari după romanul omonim de Dan Lungu, în regia Antonellei Cornici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul instituţiei vine ca urmare a faptului că nu au fost înregistrate cazuri de infectare cu coronavirus între membrii echipei artistice şi tehnice de scenă, şi nici în cea administrativă şi de producţie. 

"În aceste condiţii, cu speranţa că indicele de infestare cu coronavirus va rămâne mai mic de 3 la mia de locuitori, Teatrul Naţional din Timişoara programează spectacolul cu respectarea măsurilor de prevenţie privind distanţa dintre spectatori la Sala Mare a Teatrului Naţional", se arată în anunţ.

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.tntimisoara.com sau de la Agenţiile Teatrului Naţional (Agenţia „Mărăşeşti”, str. Mărăşeşti nr. 2 şi Agenţia „Sala 2”, Parcul Civic), orar marţi - duminică, între orele 11 şi 19. Numărul de locuri este limitat în funcţie de normele de distanţare.    

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.