Rezultatele unui nou studiu Netflix realizat în luna ianuarie arată că 51% dintre românii abonaţi la acest serviciu urmăresc producţii în regim „binge watching” alături de animalele lor de companie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit acestui studiu, 30% dintre utilizatorii Netflix români au luat în braţe animalele de companie în timpul vizionării unor scene triste sau de groază.

În plus, 21% dintre abonaţii români la această platformă au vorbit cu animalele lor de companie despre un serial sau film la care tocmai s-au uitat.

Mai mult de o treime dintre respondenţi (36%) şi-au schimbat locul din care se uitau la Netflix pentru ca prietenii patrupezi să se simtă confortabil, 18% le-au oferit recompense pentru a le păstra compania în timpul vizionării de filme şi seriale, iar 12% dintre ei au mers atât de departe, încât au renunţat să se mai uite la un serial sau film pentru că animalul lor de companie nu părea interesat. 

Stăpânii de câini urmăresc programe precum „Narcos” şi „The Crown”, în timp ce stăpânii de pisici preferă serialele sci-fi şi sunt dispuşi să revadă producţii ca „Black Mirror” sau „Star Trek Discovery”. Iubitorii de păsări aleg comediile ca „Orange is the New Black”. Un serial preferat de utilizatorii Netflix, indiferent de ce animale de companie au, este „Stranger Things”.  

Studiul a fost realizat de către SurveyMonkey în perioada 9-25 ianuarie 2018 şi se bazează pe mai mult de 50.000 de răspunsuri. Eşantionul este reprezentativ pentru o populaţie adultă care se uită la Netflix cu animalul de companie în Argeninta, Australia, Brazilia, Canada, Chile, Columbia, Danemarca, Franţa, Germania, India, Irlanda, Italia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Peru, Polonia, Portugalia, România, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Tailanda, Turcia, SUA şi Marea Britanie.

Netflix are peste 117 milioane de abonaţi din 190 de ţări şi peste 140 de milioane de ore de seriale şi filme, incluzând documentare şi filme de lung metraj originale. Abonaţii au acces nelimitat la conţinut, oricând şi oriunde, pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceştia pot reda, întrerupe şi relua vizionarea fără publicitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.