Studiourile de film şi televiziune ale companiei Amazon vor fi conduse de o femeie, Jennifer Salke, fosta preşedintă a departamentului de divertisment al NBC. Ea îl va înlocui pe Roy Price, care a demisionat în octombrie după ce au fost lansate acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa lui, scrie AFP.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Price a demisionat după ce o producătoarea a show-ului „The Man in the High Castle” a spus că acesta i-a făcut avansuri în mod repetat în 2015 şi că i-a făcut sugestii obscene. Price a negat acuzaţia care a fost lansată la adresa lui. 

De la demisia lui Price din octombrie, Amazon Studios nu au avut un director permanent. 

„Este o perioadă interesantă să fii creator de conţinut şi abia aştept să fiu în prima linie a unui business inovator”, a spus Salke.

„Jennifer Salke şi-a construit o reputaţie impecabilă de lider care pune accent pe creativitate, colaborare şi lucru în echipă”, a transmis Amazon despre Salke, care a colaborat şi cu 20th Century Fox şi Aaron Spelling Production.

Acuzaţiile la adresa lui Price au fost lansate după izbucnirea scandalului sexual în care este implicat producătorul hollywoodian Harvey Weinstein, acuzat de hărţuire sexuală şi viol de mai multe femei. Mai mulţi bărbaţi influenţi din industria de divertisment, politică şi media, precum Steven Seagal şi Kevin Spacey, au primit acuzaţii similare.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.