Studenţii din România vor avea acces la abonamente cu preţ redus pentru serviciile YouTube Music Premium şi YouTube Premium, începând din această săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

YouTube Music Premium este aplicaţia de muzică de la YouTube, care oferă redare în background, descărcări şi nu are reclame. YouTube Premium adaugă o experienţă pe YouTube fără reclame, cu redare în background şi posibilitatea de a descărca video-uri, precum şi acces la conţinutul YouTube Originals. 

Prin planurile tarifare dedicate lor, studenţii se pot abona la YouTube Music Premium cu 11 lei/ lună (faţă de 22 de lei costul lunar standard), iar pentru YouTube Premium costul este de 15 lei/ lună (faţă de 26 de lei/lună standard). Noile planuri tarifare sunt disponibile pentru platforma Android şi desktop. 

YouTube Music Premium poate oferi studenţilor muzica pe care să se concentreze în sesiune sau coloana sonoră a petrecerilor: de la piese oficiale, albume, mii de playlist-uri ale fanilor sau generate de aplicaţie plecând de la un artist sau o piesă (aşa numitele „radio”), întregul catalog de remix-uri, concerte live, cover-uri, mash-up-uri şi videoclipuri disponibile pe YouTube. Pe YouTube Premium pot urmări seriale şi filme originale precum Cobra Kai, Origin, Wayne, Weird City şi multe altele, dar şi cursuri. Serviciile YouTube Music şi YouTube Premium au fost lansate în România în mai 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.