Stormy Daniels, actriţa în filme pentru adulţi care susţine că a avut o aventură cu Donald Trump, l-a ironizat pe preşedintele american şi i-a cerut demisia în cadrul unui scheci din emisiunea americană „Saturday Night Live” („SNL”), scrie bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest scheci, Daniels, care l-a dat în judecată pe preşedintele american, îi cere lui Trump să demisioneze.

În 2016, Stormy Daniels a fost plătită cu 130.000 de dolari de către avocatul lui Donald Trump, pentru a păstra tăcerea. Preşedintele american neagă că ar fi avut o relaţie sexuală cu Daniels.

Totuşi, Trump a spus că i-a oferit avocatului Michael Cohen cei 130.000 de dolari pe care i-a plătit lui Stormy Daniels, astfel încât acesta să o împiedice pe actriţă să facă „declaraţii false”.

Acest scheci din cadrul „SNL” este cel mai recent dintr-o serie în care preşedintele Trump este interpretat de Alec Baldwin, iar Michael Cohen este interpretat de Ben Stiller.

În noul scheci, Trump interpretat de Baldwin îl instruieşte pe avocatul său „să o sune pe Stormy Daniels şi să pună capăt acestei probleme odată pentru totdeauna”, dar fără să închidă convorbirea cu el, ca să poată asculta conversaţia.

Apoi, Stormy Daniels apare răspunzând la telefon. Cohen (Stiller) o întreabă dacă este singură, iar Trump (Baldwin) intervine şi o întreabă: „Şi ce porţi acum?”.

Ulterior, Trump, în interpretarea lui Baldwin, preia convorbirea cu Daniels, căreia îi spune că toată lumea ştie că presupusa aventură este doar „un număr de actorie”. 

„Eu apar în filme pentru adulţi. Nu prea suntem cunoscuţi pentru actorie”, îi răspund Daniels.

„De ce ai nevoie ca să facem totul să dispară?”, întreabă Baldwin, iar Daniels îi răspunde: „O demisie”.

„Am rezolvat problema cu Coreea de Nord şi Coreea de Sud, de ce nu pot rezolva şi cu noi?”, întreabă Baldwin.

Daniels îi răspunde că îi pare rău, dar este prea târziu ca să poată rezolva problema.

„Ştiu că nu crezi în schimbările climatice, dar vine o furtună, dragule”, a spus Stormy Daniels, într-un joc de cuvinte în limba engleză, în care termenul pentru „furtună” este „storm”, ea făcând astfel referire la propria persoană.

În prima parte a scheciului, Stiller, interpretându-l pe Cohen, dace referire la declaraţii contradictorii făcute săptămâna trecută de Trump şi de noul său avocat Rudy Giuliani în legătură cu procesul cu Stormy Daniels.

Stiller le spune celor doi să ia o decizie în privinţa firului narativ, pentru că „sunt prea multe variante ale poveştii”.

Vineri, Donald Trump a spus că noul său avocat a făcut o greşeală, pentru că este nou în funcţie, şi că se va lămuri asupra problemei. Preşedintele american a precizat că „nu modifică nicio poveste” cu privire la Daniels. Ulterior, Giuliani a transmis un mesaj prin care a dorit să îşi „clarifice” afirmaţiile.

În scheciul „SNL” au apărut şi actorii Scarlett Johansson, în rolul fiicei preşedintelui, Ivanka Trump, şi Jimmy Fallon, drept Jared Kushner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.