Statui vivante reprezentând personalităţi ale istoriei aviaţiei civile române, precum Henri Coandă, Aurel Vlaicu, Traian Vuia, Smaranda Brăescu şi Elena Caragiani, vor fi prezentate pasagerilor în aerogara "Plecări" de la Aeroprtul Otopeni, în cadrul unui eveniment care va marca Ziua Internaţională a Aviaţiei Civile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul, care are drept scop promovarea contribuţiei României la dezvoltarea aviaţiei civile internaţionale, va avea loc joi, de la ora 11.00, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. Evenimentul este organizat în parteneriat cu ARCUB.

Ziua Internaţională a Aviaţiei Civile a fost stabilită, în 1994, de către Organizaţia Internaţională a Aviaţiei Civile (ICAO), cu scopul de a consolida gradul de conştientizare la nivel mondial a importanţei aviaţiei civile internaţionale în dezvoltarea socială şi economică a statelor lumii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.