Statui vivante, circari şi oameni-oglindă, spectacole din România şi Italia sunt incluse în programul celui de-al doilea weekend al festivalului B-FIT in the Street.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti va avea loc, de vineri până duminică, în Centrul Istoric, pe Calea Victoriei şi în Piaţa Universităţii.

Cele 13 statui vivante din spectacolul ”Still(l) Urban” al Teatrului Masca dau viaţă unor personaje inedite, fiecare cu povestea sa fascinantă, în Centrul Istoric, iar trupa Birdmen din Olanda va ocupa Calea Victoriei cu o paradă de creaturi misterioase, luminate în culori diverse.

Spectacolul ”Street Magic” al cuplului Izimagic Duo din Italia va fi prezentat în Piaţeta Odeon. Magicianul iscusit şi asistenta sa încântă prin numerele de iluzionism surprinzătoare şi prin interacţiunea cu publicul.

Teatrul Masca revine în Centrul Istoric cu spectacolul ”Vânt de primăvară prin piersici”, în timp ce ”Vertical Show”, spectacolul trupei italiene Wanted, o comedie vizuală ale cărei numere de acrobaţie se îmbină cu proiecţiile video, va fi prezentat în Piaţa Universităţii.

Personajele de jucărie Brick People şi circarii Stripes Circus vor ajunge pe Calea Victoriei. În Centrul Istoric şi strada Lipscani, oamenii-oglindă Mirror Family şi oamenii-ghivece de flori Flower Pots.

Spectacolul din Parcul Kreţulescu al trupei de roboţi Pipe Men aşteaptă publicul pentru o repriză de suspans şi suprarealism, iar toboşarii Glow Drums vor aduce ritmuri antrenante, după lăsarea serii, în centrul oraşului.

Spectacolele româneşti ”Parizianca” şi ”Flamestorm”, anulate în primul weekend de festival din cauza condiţiilor meteo nefavorabile au fost reprogramate. Reprezentaţia spectacolului ”Parizianca” a fost reprogramată pe 9 iulie, în Parcul Kreţulescu (între orele 19.00 şi 20.00). Spectacolul trupei Flamestorm a fost reprogramat în al treilea weekend de festival, pe 15 iulie, în Piaţa Universităţii, unde vor avea loc două reprezentaţii: de la ora 21.40 şi de la 22.15.

Accesul la spectacole este gratuit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.