Stagiunea Teatrului Excelsior va începe sâmbătă, de la ora 19.00, cu spectacolul „Minunata lume nouă”, regizat de Catinca Drăgănescu, o adaptare a romanului omonim scris de Aldous Huxley.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Montarea este o versiune esenţializată care explorează natura umană aflată la limita dintre libertate şi ordinea unei noi lumi, în care minciuna poartă masca adevărului absolut. 

Duminică, de la ora 11.00, va fi prezentat „Degeţica”, o adaptare semnată de Aurel Mitran, ce reînvie cu candoare binecunoscutul basm al lui Hans Christian Andersen într-o versiune plină de muzică şi culoare, pe scena Sălii „Ion Lucian”.

„Missouri Sky”, în regia Silviei Roman, adaptarea unui text scris de adolescentul câştigător al celei de-a IV-a ediţii a concursului New Drama, va fi prezentat, de la ora 19.00, la Sala Studio. O poveste care vorbeşte despre legăturile fascinante dintre viaţă şi literatură, dintre real şi fantastic.

„Missouri Sky”
„Missouri Sky”

Luni, de la ora 19.00, este programată o reprezentaţie a spectacolului „Marea Ruşine”, primul proiect de teatru regizat de o femeie romă din România. Piesa, scrisă de actriţa Alina Şerban (protagonista filmului „Singură la nunta mea”), este primul text de teatru ce documentează istoria robiei romilor.

Sfârşitul lunii septembrie va aduce la Teatrul Excelsior premiera spectacolului de Commedia dell’ Arte „Arlecchino şi pierdutele iubiri”, regizat de Enrico Bonavera, care va deschide cea de-a IV-a ediţii a Festivalului de teatru pentru adolescenţi Excelsior TEEN-FEST (28 septembrie - 7 octombrie 2018).

Biletele pentru spectacole pot fi cumpărate de pe bilet.ro şi de la casa de bilete a teatrului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.