Doi dintre spectatorii care vor cumpăra bilete la transmisiunile exclusive ale Teatrului Bolşoi de la Grand Cinema & More din Bucureşti vor fi răsplătiţi cu o călătorie la Moscova, la spectacolul ”O seară contemporană” din 19 martie 2017, care va avea loc pe scena celebrei instituţii ruseşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi cei care vor achiziţiona bilete la oricare dintre spectacolele de balet din stagiunea 2016 - 2017 a Teatrului Bolşoi, în perioada în care se desfăşoară această campanie, 15 septembrie - 12 decembrie 2016, vor avea posibilitatea să câştige, prin tragere la sorţi, o călătorie pentru două persoane la Moscova, în perioada 18 - 20 martie 2017, la spectacolul ”O seară contemporană” şi un voucher în baza căruia vor beneficia de cazare pentru două nopţi, precum şi două bilete de avion Bucureşti - Moscova şi retur.

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 18 decembrie, în cadrul spectacolului ”Spărgătorul de nuci”.

Transmisiunile exclusive ale spectacolelor de la Teatrul Bolşoi fac parte din seria de evenimente culturale 2016-2017 ale Grand Cinema & More. Stagiunea culturală oferă publicului reprezentaţii de teatru şi teatru pentru copii, precum şi transmisiuni de operă, balet sau evenimente speciale.

Pentru fiecare bilet achiziţionat, participanţii vor primi câte un talon de înscriere prin care pot participa la promoţie. Spectacolele care fac parte din campanie sunt: ”Epoca de Aur” - 16 octombrie, ”Fluxul Luminos” - 6 noiembrie, ”Spărgătorul de Nuci” – 18 decembrie, ”Frumoasa din Pădurea Adormită” - 22 ianuarie, ”Lacul Lebedelor” - 5 februarie, ”O seară contemporană” - 19 martie şi ”Un Erou al Timpului Nostru” - 9 aprilie.

Stagiunea 2016-2017 a Teatrului Bolşoi cuprinde o serie completă de spectacole clasice, reprezentaţii emblematice şi seri dedicate coregrafiei moderne.

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri.
Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.