Spectacolul „Tosca”, regizat de Mario De Carlo, va fi transmis marţi, de la ora 18.30, pe pagina de Facebook şi pe site-ul Operei Naţionale Bucureşti, în cadrul programului Seri de Operă Online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Tosca”, de Giacomo Puccini, este una dintre cele mai îndrăgite opere din lume, o poveste despre dragoste, lăcomie, dar şi cu intrigă politică.

Revizuirea libretului de Luigi Ilinca şi Giusepe Giacosa i-a oferit lui Puccini fundamentul pentru cea mai reprezentativă operă a stilului său de maturitate.

Prin intermediul limbajului muzical, „Tosca” conturează personaje complexe, caractere puternice antrenate într-un parcurs dramatic cu final tragic pentru fiecare dintre ele.

Înregistrarea prezentată marţi datează din iunie 2019. Din distribuţie fac parte Lăcrămioara Cristescu, Alin Stoica, Ştefan Ignat şi Daniel Pescariu, cu participarea Orchestrei, Corului Operei Naţionale Bucureşti şi Corului de Copii, sub bagheta lui Tiberiu Soare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.