Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova reia vineri, de la ora 18.00, spectacolul „Radio” de Eric Bogosian, în regia lui Bobi Pricop, avându-l ca invitat special pe jurnalistul şi bloggerul Lucian Mîndruţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucian Mîndruţă este gazda emisiunii "Lucian Mîndruţă la Digi FM". Aici, Lucian abordează cele mai importante subiecte ale momentului pe care le comentează cu ascultătorii. 

Mîndruţă şi-a inceput drumul profesional in 1992, la SOTI, post de televiziune independent, a continuat cu Tele7 si ProTV. A fost director editorial la Ziarul Financiar (1999 - 2003) şi a scris o rubrică săptămânală pentru revista culturală „Dilema” în cea mai mare parte a anilor 2000. A fost prezentator al ştirilor Antena1, a condus Mediafax Group din funcţia de Head of Marketing. De-a lungul timpului a produs emisiuni şi formate TV pentru multe posturi de televiziune din România. Pagina de Facebook a lui Lucian Mîndruţă este urmărită de peste 250.000 de persoane. 

Spectacolul „Radio” s-a bucurat de un mare succes la data premierei (decembrie 2019), primind numeroase cronici de specialitate favorabile, iar actorul Sorin Leoveanu a fost nominalizat la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul Barry Champlain.

Bobi Pricop este unul dintre cei mai inovativi şi suprinzători tineri regizori, candidat, începând cu anul 2018, la Premiul Europa pentru Teatru. Regizor angajat al Naţionalului craiovean, Bobi se află la cea de-a patra montare aici, după „Profu′ de religie” de Mihaela Michailov, „Iluzii” de Ivan Vîrîpaev şi „Autorul” de Tim Crouch.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.