Spectacolul „Micul infern”, de Mircea Ştefănescu, una dintre cele mai longevive comedii româneşti, va sărbători, miercuri, 200 de reprezentaţii de la premieră la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti (TNB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Distribuţia spectacolului, regizat de Mircea Cornişteanu, este alcătuită de: Ileana Stana Ionescu, alternativ cu Rodica Popescu Bitănescu (Soacra), Ilinca Goia (Soţia), Liviu Lucaci (Soţul), Marius Rizea (Doctorul), Dragoş Stemate (Curtezanul), Daniel Badale (Ordonanţa) şi Fulvia Folosea (Secretara).

De cinci stagiuni, publicul poate vedea la Sala Pictura a naţionalului bucureştean o comedie de familie, pe un subiect actual, deşi piesa a fost scrisă în 1948, transmite TNB.

Piesa scrisă de Mircea Ştefănescu vorbeşte despre valori neperisabile, despre dificultatea păstrării unei relaţii de-a lungul timpului şi de la o generaţie la alta.    

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.