"Maya şi Elfie - o poveste de Crăciun", un spectacol de Ioana Macarie, revine din 4 decembrie, ora 11.00, pe scena Teatrului "Stela Popescu", la Sala Mică a Palatului Copiilor, într-o nouă versiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul spune povestea unei fetiţe de şase ani constrânsă de părinţi să respecte rigorile societăţii şi să-şi trăiască bucuriile cu măsură. În seara zilei de 30 noiembrie, Maya primeşte în dar un calendar de Advent care o va însoţi până în ziua de Crăciun. În noaptea care urmează, toate lucrurile ascunse în spatele fiecărei uşiţe ale calendarului prind viaţă. Magia coboară în camera fetiţei, prilejuindu-i aventuri surprinzătoare în compania unor personaje fantastice care îi devin prieteni de neuitat.

„Maya şi Elfie - o poveste de Crăciun” este un spectacol în regia şi coregrafia Ioanei Macarie şi scenografia Oanei Drăghici, ce îi are în distribuţie pe următorii actori şi dansatori: Maya - Silvia Mauriţiu, Elfie - Alexandru Floroiu, Steaua - Crina Matei, Mama - Alexandra Dogaru, Tatăl/ Moş Nicolae - Andrei Dogaru, Edy, ursul de pluş - Cătălin Frăsinescu, Decembrie - Sorin Aurel Sandu, Dulceaţa - Ana-Maria Ivan, Moş Crăciun / Frigul - Cristian Neacşu, Şef Echipa de Bucurie - Cristina Marin Neagu, Echipa de Bucurie - Cosmin Vasile, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Denisa Ispir.

Spectacolul se va juca de la ora 11.00 pe 4, 5, 18 şi 19 decembrie şi pe 6 decembrie, de Moş Nicolae, de la ora 18.00, la Sala Mică a Palatului Copiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.