După ce biletele pentru reprezentaţia „Mamma Mia!“ din 28 decembrie s-au epuizat, spectacolul se va juca şi pe 29 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, biletele fiind puse deja în vânzare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Loredana, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României, va putea fi admirată în interpretarea Donnei Sheridan, personajul principal din „Mamma Mia!“, o femeie puternică şi independentă care îşi creşte singură fiica, iar reunirea cu personajele din trecutul ei îi va schimba radical viaţa.

„Mamma Mia!“ este o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc şi mamele, şi fiicele. Nu sunt doar amintirile şi emoţiile mele în show, ci ale câtorva generaţii. E o provocare acest rol minunat şi complex, dar asta îmi place foarte mult, sunt trei ore intense de cântat, dansat şi actorie. Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion”, declară Loredana.

„Mamma Mia!“ desemnat spectacolul anului în România în 2018, a avut nu mai puţin de 10 reprezentaţii în nouă oraşe din România, chiar înainte de pandemie, în doar două luni de zile, biletele fiind epuizate la fiecare reprezentaţie a spectacolului. „Mamma Mia!“, revine astfel după o pauză de doi ani, cu o distribuţie de excepţie, din care fac parte nume de vedete şi artişti celebri precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu şi Bianca Purcărea.

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante şi vor încânta publicul.

Producţia artistică aduce pe aceeaşi scenă peste 70 de artişti şi 200 de costume, care dau viaţă personajelor complexe, care vor dansa şi interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, şi garantând celor prezenţi o experienţă de neuitat.

Preţurile biletelor pornesc de la 169 lei, acestea putând fi achiziţionate din reţeaua www.IaBilet.ro, momentan cu o reducere de 10% de tip early-bird.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.