Spectacolul „Incognito”, după Nick Payne, despre puterea imaginaţiei şi limitele cunoaşterii, va avea premiera pe 29 mai, la Sala Atelier a Teatrului Naţional Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Incognito” este un spectacol emoţionant despre puterea ştiinţei, misterele inteligenţei şi cunoaşterii, despre neuroştiinţă, memorie şi dragoste, scris de unul dintre cei mai cunoscuţi tineri dramaturgi şi scenarişti englezi, Nick Payne. Pasionat în egală măsură de ştiinţă, presa l-a supranumit pe dramaturg „Mr. Science”.

Sunt prezentate trei poveşti, două dintre ele inspirate din fapte reale. Prima vorbeşte despre furtul creierului lui Albert Einstein, a doua prezintă cazul unui pianist care, în urma unei operaţii experimentale pe creier, îşi pierde memoria de scurtă durată, iar a treia, ficţională, o are în centru pe Martha, neuropsiholog, care încearcă să se cunoască pe sine însăşi în timp ce sondează mintea pacienţilor săi.

Sub îndrumarea regizoarei Zsuzsánna Kovács şi în scenografia Corinei Boboc, actorii Monica Davidescu, Aylin Cadîr, Ovidiu Cuncea şi Lari Giorgescu interpretează mai mult de 20 de roluri.

Premiera din 29 mai (ora 20.00) este un proiect ce face parte din programul „Uşi deschise pentru toţi”.  

Pentru un număr limitat de locuri, respectând regulile impuse în contextul pandemiei, biletele au fost puse în vânzare, la casa de bilete şi online. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.