Un turneu naţional cu spectacolul "#EMOJIPLAY", creaţie Gigi Căciuleanu, realizat de Teatrul Excelsior în parteneriat cu “Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”, va avea loc în luna octombrie la Bucureşti, Iaşi, Bacău, Alba Iulia, Târgu Mureş şi Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub genericul "Do You speak Emoji?", Fundaţia Art Production este organizatorul turneului. 

"#EMOJIPLAY" este o piesă de "teatru coregrafic" care îmbină în mod aparent ludic un "limbaj tri-dimensional" (cel al dansActorilor) cu "vizuala şi strania lume bi-dimensională" a acestor metafore numite "emoji". 

Gigi Căciuleanu a conceput un "spectacol care aduce în prim plan transformarea comunicării clasice într-un cumul de semne universal reconoscibile.

DansActorii spectacolului sunt Ana Vişan, Irina Strungăreanu, Alexandru Călin, Adrian Nour/ Bogdan Iacob. Echipa de producţie este formată din Lelia Marcu-Vladu - asistent coregraf, Les Ateliers Nomad (scenografie video şi animaţie), Pro - DJ Event (coloana sonoră), Corina Boboc (costume) şi Andrei Florea (light designer).

Turneul va avea loc în luna octombrie astfel: 9 octombrie, de la ora 19.00, la Iaşi, la Casa de Cultura a Studenţilor, iar pe 10 octombrie, de la ora 19.00, la Bacău, la Teatrul Municipal "George Bacovia". 

Pe 12 octombrie, spectacolul este programat de la orele 20.00 la Alba Iulia, la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar a doua zi, de la ora 19.00, la Târgu-Mureş, la Teatrul Studio al Universitaţii de Arte. 

Pe 14 octombrie, de la ora 20.00, la Cluj-Napoca, spectacolul va ajunge la Teatrul Naţional, iar pe 27 octombrie, de la ora 20.00 - la Bucureşti - Teatrul Excelsior. 

Turneul este co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.