"Credit" de Matt Hartley, regizat de George Lepădatu, un spectacol plin de emoţie, umor şi vitalitate, se va juca în premieră, în datele de 1 şi 2 mai, de la ora 20.00, la Teatrul Tineretului Metropolis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O garsonieră, două cupluri, zero intimitate. O serie de situaţii comice lasă impresia că totul e normal până când banii devin mai importanţi decât prietenia. Decizia de a împărţi o garsonieră scoate la iveală ce se poate întâmpla atunci când intimitatea şi principiile sunt încălcate.

"Credit" este despre cum job-ul sau banii pot defini cine suntem şi cum o societate ce nu-ţi lasă prea multe opţiuni poate modifica percepţia despre sine şi prietenia cu ceilalţi. Deşi este o comedie dulce-amară, piesa reuşeşte să fie şi o interogaţie profundă asupra unor subiecte la zi, deopotrivă personale şi politice: acceptarea propriei mediocrităţi, inegalitatea şi mobilitatea socială, privilegiul de clasă, lăcomia şi moralitatea.

"Spectacolul "Credit" este despre fragilitatea vremurilor pe care le trăim. Este despre orice tânăr care caută stabilitate şi o viaţă de cuplu care să conducă spre o căsnicie fericită. Prin moştenirea unei sume considerabile, relaţiile de prietenie dintre personaje sunt puse la îndoială.", declară regizorul spectacolului, George Lepădatu. 

În distribuţie: Diana Mănăilă, Jawad Shahbazimoghadam, Ana Bumbac, Andrei Barbu. Spectacol nerecomandat tinerilor sub 14 ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.