Premiera spectacolului „Chapter Two” de Neil Simon, în regia lui Vlad Trifaş, are loc pe 11 şi 12 septembrie, de la ora 19.00, la unteatru. Din distribuţie fac parte actorii Şerban Gomoi, Ela Prodan, Dana Marineci, Cosmin Teodor Pană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asociaţia Sirius Art aduce în atenţia publicului un text semi-autobiografic al unuia dintre cei mai apreciaţi dramaturgi contemporani, Neil Simon. 

Piesa surprinde povestea scriitorului George Schneider, rămas văduv recent, care încearcă să depăşească momentul dificil al pierderii soţiei şi să se îndrăgostească din nou. Drumul către căutarea fericirii începe odată cu apariţia lui Jennie Malone, însă se va dovedi unul extrem de anevoios pentru aceşti îndrăgostiţi nu atât de tineri.

„Chapter Two” a avut premiera pe Broadway în 1977 şi a obţinut patru nominalizări la Premiul Tony din 1978. Regizorul Vlad Trifaş semnează regia spectacolului prezentat de Asociaţia Sirius Art în premieră şi găzduit de unteatru.

Regizor şi antreprenor, Vlad Trifaş este absolvent de Actorie la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti. A urmat cursurile de Regie din cadrul Universităţii de Arte din Târgu-Mureş şi a fost asistent universitar în cadrul UNATC, la clasa prof. conf.univ.dr. Paul Chiribuţă, unde a explorat diferite tehnici de actorie alături de studenţi. Activitatea sa ca actor este completată de numeroase proiecte regizorale în ţară şi în străinătate.

Neil Simon a scris peste 40 de piese de teatru, multe dintre ele ecranizate, şi a fost nominalizat de 17 ori la Premiile Tony, fiind considerat cel mai de succes dramaturg american din istorie.

Rezervările se pot face la adresa de email rezervari@unteatru.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.