Spectacolul „Câtă speranţă” regizat de Radu Afrim după un text al lui Hanoch Levin va fi difuzat online, joi, de Teatrul Odeon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hanoch Levin este considerat cel mai important dramaturg israelian. Născut în 1943, a studiat la Universitatea din Tel Aviv. Opera sa include comedii, tragedii şi cabarete satirice, pe care, în mare parte, le-a şi regizat.

A primit numeroase premii atât în Israel, cât şi în străinătate, iar piesele sale au fost montate în întreaga lume. Tratând teme universale care depăşesc realităţile israeliene sau evreieşti, piesele lui au fost traduse în mai mult de douăzeci de limbi. În plus, a publicat cinci cărţi de nuvele şi poezii şi o carte pentru copii.

Spectacolul „Câtă speranţă” a avut premiera la Odeon în februarie 2010. Scenografia este semnată de Iuliana Vîlsan, muzica - de Vlaicu Golcea şi coregrafia - de István Téglás.

Distribuţia este alcătuită din Dorina Lazăr, Ionel Mihăilescu, Virginia Rogin, Antoaneta Zaharia, Gabriel Spahiu, Rodica Mandache, Pavel Bartoş, Liana Mărgineanu, Călin Stanciu Jr., István Téglás şi Nicoleta Lefter.

Spectacolul va fi difuzat pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube ale teatrului, începând cu ora 18.00, şi va fi disponibil până duminică, la ora 24:00.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.