Spectacolele „Pinocchio”, „Iov” şi „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici” vor fi difuzate online săptămâna aceasta de Teatrul Naţional din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, de la ora 20.00, pe canalul de YouTube al TNTm, în cadrul „Întâlnirilor la voi acasă”, va debuta „Pinocchio”.

Păpuşa cioplită cu drag de Gepetto dintr-o bucată de lemn minte şi este zvăpăiată, trece dintr-o aventură într-alta, dar, pentru că în sinea ei e un băieţel adevărat, îşi descoperă sufletul şi învaţă valoarea prieteniei şi a iubirii.

Vineri, de la aceeaşi oră, TNTm propune un spectacol despre credinţă, despre spirit şi despre încredere într-un loc al credinţei, al spiritului şi al încrederii. „Iov”, în transpunerea în versuri a poetului Şerban Foarţă, recreează povestea biblică a prea-iubitorului de Dumnezeu, greu încercat pentru devotamentul lui. Spectacolul a fost realizat în colaborare cu Episcopia Romano-Catolică de Timişoara.

Duminică, va fi publicat online spectacolul „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”. Veveriţa şi Ursuleţul vor spune povestea despre prietenie, povestea unei fete care şi-a găsit norocul acolo unde nu s-ar fi aşteptat niciodată.

Toate înregistrările spectacolelor difuzate pe canalul de YouTube al Teatrului Naţional din Timişoara sunt disponibile până la 1 mai 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.