Filarmonica „George Enescu” anunţă două reprezentaţii ale unui concert simfonic cu public, pe 27 şi 28 mai, în care orchestra va fi condusă de Christian Badea, iar biletele sunt puse în vânzare pe site-ul instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dirijorul principal al instituţiei, maestrul Christian Badea, va conduce un program integral Mozart, avându-l ca solist pe reputatul pianist spaniol Josu de Solaun.

Programul concertului de săptămâna viitoare este alcătuit integral din compoziţii de Wolfgang Amadeus Mozart - Uvertura operei Flautul fermecat, Concertul nr. 21, în do major, pentru pian şi orchestră, KV 467, Simfonia nr. 41, în do major, KV 551, Jupiter. 

„Aşteptăm cu drag şi nerăbdare reîntâlnirea cu publicul Ateneului, după o perioadă mult prea lungă. Odată cu primăvara, atât de frumoasă în Bucureşti, reînnoim şi bucuria de a reveni la muzică, la cultură, la viaţa normală. Vom începe cu Mozart, vom continua cu alţi compozitori, pe măsură ce restricţiile sanitare se vor ridica şi vom putea augmenta componenţa personalului orchestrei. Avem alături de noi solişti de mare talent. În concertele cu public de săptămâna viitoare va fi Josu de Solaun, câştigător al Concursului «George Enescu», un pianist binecunoscut publicului român. Aşteptăm publicul în număr din ce în ce mai mare în sala Ateneului în următoarele săptămâni”, a declarat Christian Badea.

Biletele pot fi cumpărate de la Ateneul Român sau online, de pe fge.org.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.