Mini-stagiunea cu spectacole oferite comunităţii din Sectorul 5 va readuce pe scena unteatru din strada Sfinţii Apostoli nr. 44 câteva dintre cele mai iubite producţii din repertoriul unteatru. Toate locurile disponibile la spectacolele programate până la 14 decembrie au fost rezervate în avans.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Teatru în Sectorul 5" este un proiect finanţat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret Ştefan Iordache, în cadrul programului de finanţare nerambursabilă 2023. 

Un spectacol în regia Sânzianei Stoican va deschide seria de evenimente pe care unteatru o dedică publicului din comunitatea alături de care a crescut. Luni, de la ora 19:30, Sabrina Iaşchevici şi Ionuţ Vişan vor readuce pe scenă "Ce zile frumoase", una dintre cele mai longevive producţii din repertoriul unteatru.

Marţi, de la ora 20:00, se joacă "Venus in fur" (r. Elena Morar), cu Silva Helena Schmidt şi Richard Bovnoczki. Seara de miercuri, va începe la ora 19:30 cu "Poezia Visului" - spectacolul de teatru coregrafic semnat de inconfundabila Miriam Răducanu, în care spectatorii îl vor admira pe Lari Giorgescu. De la ora 20:00, publicul este invitat să intre în culisele teatrului independent alături de "(IN)dependenţii", un spectacol de Catinca Drăgănescu, cu Mihaela Rădescu, Florina Gleznea şi Andrei Raicu.

Joi, Lari Giogescu revine pe scenă în "Eine Kleine Nachtmusik", un spectacol coregrafic semnat de Gigi Căciuleanu, iar sâmbătă, Alex Ştefănescu şi chitara lui vin în concert cu 9 piese remixate. Săptămâna se încheie cu  "O familie fericită", cu Alina Berzunţeanu şi Istvan Teglas, care se joacă duminică, de la ora 20:00.

Memoria şi importanţa ei în poveştile noastre de iubire devine personaj principal în "Risipire". Spectacolul regizat de Vlad Bălan, cu Camelia Pintilie, Corina Moise şi Denisa Nicolae, se va vedea marţi, 12 decembrie, de la ora 20:00. În ultima seară, la 14 decembrie, Florina Gleznea îşi va cuceri publicul în "5 ore cu Mario" (r. Mariana Cămărăşan), în timp ce "Otrava", noul spectacol în regia lui Toma Dănilă, va oferi audienţei o porţie generoasă de emoţie, printr-o poveste răvăşitoare interpretată de Alina Berzunţeanu şi Cezar Antal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.