Spectacole de teatru, operă şi balet, concerte jazz şi folclorice şi noi emisiuni muzicale fac parte din grila de toamnă a postului TVR 3, lansată luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţii româneşti şi internaţionale, transmise în direct sau înregistrat, sunt pregătite să intre în emisie la TVR 3 din 14 septembrie, alături de noi emisiuni, dar şi de noi ediţii ale programelor tradiţionale ale postului.

Prima serie de spectacole vine din Austria, din grădina Palatului Schonbrunn. Concertele tradiţionale susţinute aici în fiecare an vor fi difuzate de TVR 3 în fiecare luni şi marţi noaptea, de la ora 23.00. Miercurea, de la aceeaşi oră, este programat concertul „Vara magică”, iar joia, de la 23.30, cele mai importante momente de la recenta ediţie a Festivalului de Jazz Ploieşti.

Sâmbăta, de la ora 22.00, este programată „Remix”, cea mai longevivă emisiune muzicală, iar duminica seara este rezervată Festivalului Internaţional „George Enescu”: interviurile programate de la 22.00, urmate de cele mai bune concerte - de la ora 23.00.

Din 19 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.00, la „MUSIC ®EVOLUTION”, invitaţii explică ce au în comun Johann Sebastian Bach şi Lady Gaga, Robbie Williams şi Serghei Prokofiev, Celine Dion şi Serghei Rahmaninov, sau The Beatles şi Beethoven. Câţiva dintre cei care au răspuns provocării inedite sunt Zoli Toth, Liana Stanciu, The Mono Jacks, Timpuri Noi, FiRMA, Monica Davidescu, Oana Sârbu, Bere Gratis şi dirijorul Tiberiu Soare.

Un nou program este şi „10 la 10”, care aduce o serie de interviuri neconvenţionale în exclusivitate la TVR 3, realizate cu artişti şi personalităţi din România şi din afara ţării. Premiera va avea loc pe 19 septembrie, iar emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30, şi duminica, de la 16.30.

Emisiunile deja cunoscute ale postului revin cu noi ediţii: „Vizual” (în fiecare sâmbătă, de la 20.30), „Drumul lui Leşe” (în fiecare joi de la ora 21.00), „A doua emigrare” (duminica, de la ora 13.00) şi „Cântec şi Poveste” (de luni până sâmbătă, de la ora 19.00).

În fiecare sâmbătă, de la ora 23.00, va fi difuzat un film artistic, iar duminica, de la ora 20.00, câte un spectacol de teatru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.