Actriţa Maia Morgenstern a anunţat pe pagina de Facebook că invită publicul la o vizionare online, gratuit, a spectacolului "Nu sunt eu", de Ziua Internaţională a Cărţii, pe 23 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Puteţi participa la premiera virtuală a unei mărturii: Nu sunt eu. E vizionare online. E gratis. Se poate vedea spectacolul Nu sunt eu. Gratis. E gratis. Veţi afla secrete nemărturisite şi adevăruri  nebănuite: Nu sunt eu. E gratis. E gratis? Nimic nu e gratis pe lumea asta. Şi totuşi, e gratis...", a scris actriţa. 

"Mâine este o zi specială. Este Ziua Internaţională a Cărţii. Darul meu de suflet pentru voi este însăşi viaţa mea pusă în cuvinte într-o carte şi transpusă pe scena de teatru. Maine, spectacolul "Nu sunt eu" poate fi vizionat gratuit online, de la ora 19.00. Tot ce trebuie să faceţi este sa va înscrieţi în formularul de aici: https://forms.gle/o2HggmSVVbnwjbQs5

Împreună cu editura Litera, de Noaptea Cărţilor Deschise, campania dedicată Zilei Internationale a Cărţii, vom dona atâtea cărţi noi şi frumoase câţi spectatori vor alege să petrecem împreună o seară de teatru", a preciza Maia Morgenstern. 

Pasionaţii din întreaga lume sărbătoresc în fiecare an, pe 23 aprilie, Ziua Internaţională a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, eveniment organizat de UNESCO cu scopul promovării lecturii, publicării cărţilor şi a drepturilor de autor.

În România, această zi este marcată, pentru al 9-lea an consecutiv, prin evenimentul Noaptea Cărţilor Deschise.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.