Pasionaţii de limba engleză vor avea începând de miercuri un nou ajutor în încercarea de a-şi îmbunătăţi performanţele: cartea "Speaking for Cambridge advanced", scrisă de profesorul Sebastian Popescu, examinator Cambridge, şi lansată miercuri, la Colegiul "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După cum sună şi invitaţia la eveniment şi aşa cum îşi defineşte şi autorul publicul ţintă, cei care vor să afle "cum să pui punctul pe I în limba engleză" sunt aşteptaţi miercuri, în amfiteatrul colegiului.

"Speaking for Cambridge Advanced este o carte pe care am simţit că trebuie să o scriu pentru că venea în ordinea firească a lucrurilor. După experienţa de zece ani ca examinator Cambridge,  am avut, cum ar zice englezul, „the upper hand”, o vedere de ansamblu asupra lucrurilor şi de asemenea posibilitatea de a face o analiză amănunţită a probei de speaking", explică profesorul Sebastian Popescu motivele care l-au determinat să scrie o a cincea carte destinată pasionaţilor de limba engleză.

"Speaking for Cambridge advanced" conţine 12 teste complete destinate celor care vor să-şi perfecţioneze abilităţile în ceea ce priveşte limba engleză, subiecte interesante şi actuale, expresii esenţiale şi sfaturi pentru îmbunătăţirea performanţei celor care susţin proba de "speaking" pentru obţinerea unui certificat Cambridge.

Tocmai din acest motiv, profesorul Sebastian Popescu afirmă că "readership-ul este specializat", iar cartea este una "de nişă".

"Speaking for Cambridge Advanced este aşadar o carte de nişă şi se adresează în special celor care urmează să susţină examenul în viitorul apropiat. Acestora le urez mult succes!", adaugă el.

Colegiul "B.:P. Hasdeu" a împlinit anul trecut 150 de ani de la înfiinţare, ocazie cu care i-a fost conferită "Crucea Casei Regale a României", pentru că "duce mai departe valorile învăţământului românesc de calitate" şi "pentru a onora personalităţile care în decursul acestor 150 de ani au ieşit de pe băncile sale şi au predat la catedrele sale".


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.