Actorul Alec Baldwin a revenit în rolul lui Trump din emisiunea "Saturday Night Live" de la NBC, iar gazda episodului de sâmbătă, Will Ferell, l-a interpretat pe ambasadorul american la UE Gordon Sondland, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

După o nouă săptămână de audieri cu privire la destituirea preşedintelui american, care a inclus şi reconstituirea unei convorbiri telefonice dintre preşedintele Donald Trump şi ambasadorul Gordon Sondland, "SNL" a prezentat sâmbătă propria variantă a relaţiei dintre cei doi oficiali. 

Scheciul, care nu a fost mediatizat, l-a prezentat pe Trump într-o conferinţă de presă foarte scurtă, în timp ce ţinea în mână "teribilele" sale notiţe pe peluza de la Casa Albă.  

El a numit "impeachement"-ul un "nonsens", adăugând că acest lucru se poate vedea din "elicopterul foarte zgomotos care zboară în spatele meu", conferinţă de presă la care nu a mai răspuns întrebărilor. Aşa că reporterii şi publicul american ar trebui să aibă încredere că "totul e perfect". 

Dar "reporterii" de la SNL, Heidi Gardner, Mikey Day, Cecily Strong şi Kyle Mooney nu l-au lăsat să scape aşa uşor: Mooney l-a întrebat despre legăturile lui cu Ucraina. 

Folosind zgomotul produs de elicopter  drept scuză pentru faptul că nu poate auzi întrebarea, Trump interpretat de Baldwin a spus: "Am înţeles că ai spus că declaraţia lui Sondland mă disculpă şi sunt total de acord". 

"Eu şi ambasadorul Sondland la telefon. El mi-a spus: Ce vrei? Şi eu am răspuns: "Două porţii de plăcintă, cu multă brânză şi sos". Scuze, era o altă convorbire", a spus Baldwin în timp ce citea de pe notiţe. "I-am spus lui Sondland că nu vreau nimic. Niciun "quid pro quo, frate”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.