Sitcomul „Secretele preşedintelui”, proiect semnat de Grig Chiroiu, va debuta pe 1 octombrie la Prima TV şi câte un episod va fi difuzat în fiecare vineri de la ora 22:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grig Chiroiu joacă rolul preşedintelui Pupăză, care face eforturi pentru a reabilita imaginea clasei politice din România.

Toni Ionescu, Bogdan Dumitrescu, Livia Taloi şi Aniela Petreanu interpretează diverse roluri din Administraţia Prezidenţială, dar nu vor lipsi nici personajele cheie, cum sunt menajera paranormală (interpretată de Iuliana Mărgărit) şi administratorul casei lui Ceauşescu (Eugen Cristea). Femeia de serviciu de la Cotroceni este cea care ştie tot ce mişcă în Administraţia Prezidenţială şi, pentru asta, preşedintele Pupăză încearcă să afle lucruri de la ea, în timp ce administratorul este un moş isteţ, nostalgic ceauşist şi preocupat ca toată lumea să urmeze regulile. În serial îşi vor face apariţia şi personaje episoadice, interpretate de diverse vedete.

Filmările au avut loc şi în casa lui Nicolae Ceauşescu din cartierul Primăverii, iar mesajele tip pamflet nu vor lipsi din serial, adăugând şi o notă serioasă întregului serial.

Grig Chiroiu a transmis într-un comunicat: „Însuşi numele serialului, «Secretele preşedintelui», nu mă lasă să spun prea multe despre acest proiect. Deci, să nu vă aşteptaţi să spun că îi veţi vedea pe Ion Iliescu, Viorica Dăncilă, Ion Ţiriac, Traian Băsescu şi mulţi alţii în serialul nostru, pentru că nu pot să spun aşa ceva. Iar despre prezenţa frumoasei Melaniei Trump la Cotroceni nici nu poate fi vorba. Că n-o lasă soţul să vină fără el. Singurul lucru pe care pot să îl spun este că vom satiriza, ca şi până acum, întreaga clasă politică românească, metehnele păguboase ale naţiei noastre şi vom râde cu gura până la urechi de prostie, îngâmfare şi incompetenţă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.