"Bach Unseen" este singurul concert de muzică clasică în întuneric total, susţinut de Filarmonica de Stat din Sibiu, programat la 20 decembrie, la ora 19.00, în Sala Thalia. Construit în jurul ideii că "muzica se aude, nu se vede", concertul propune o experienţă diferită, în care Bach se ascultă cu toate luminile stinse, relaxat şi complet deconectat de la tehnologie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anunţului de pe site-ul Filarmonicii din Sibiu, "este pentru prima dată când integrala sonatelor şi partitelor pentru vioară solo, compuse de Johann Sebastian Bach, se aude în întuneric total. Seria de concerte Bach Unseen parcurge acest repertoriu, în interpretarea violonistului Valentin Şerban, după un concept propus de Cristina Bobe, artist vizual".

Recitalul va fi urmat de o sesiune de Q&A.

 

Biletele pentru eveniment pot fi achiziţionate de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, str. Cetăţii nr.3-5), între orele 10.00 - 12.00 şi 13.00-16.00, online, pe www.iabilet.ro. 

Preţul unui bilet este de 30 lei. Se acordă o reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.