Show-ul "Vocea României Junior", difuzat vineri la Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat 7.1 puncte de audienţă şi 23.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 5.7 puncte de audienta şi 18.6% share. 

La nivel naţional, aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit competiţia vocilor, iar în minutul de aur de la ora 22.13, peste 1.8 milioane de români se aflau în faţa televizoarelor. 

După cea de-a patra ediţie de audiţii pe nevăzute, antrenorii şi-au completat echipele cu: Emilena Istrate şi David Ştefan au ajuns în echipa Andra, Ahmet Mudy Marei şi Laura Arion în echipa INNA, iar Renata Jager şi Maria Popa s-au alăturat în echipa Moga.

Audiţiile pe nevăzute s-au încheiat. Telespectatorii sunt asteptaţi vinerea viitoare, de la 20.30, la ediţia Confruntărilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.