Emisiunea „Mâncare pe care” debutează luni, începând cu ora 20.00, la postul Acasă. Show-ul urmăreşte cinci persoane care se luptă pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci bucătari amatori vor concura pentru premiul de 5.000 de lei, găzduind în incinta propriei case o cină cu trei feluri de mâncare. La sfârşitul serii, fiecare oaspete va acorda note, atât preparatelor, cât şi atmosferei menţinute. Pentru a obţine cel mai bun punctaj, fiecare participant se va baza pe cele mai inedite abilităţi culinare, dar şi de ospitalitate, pe care le are.

Primul concurent care va găzdui o cină delicioasă va fi Bebeto Yildirim, care este urmărit de 3.2 milioane de persoane pe Tik-Tok, iar acesta va încerca să-şi impresioneze oaspeţii cu un meniu 100% turcesc.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Totuşi, una dintre femeile prezente se va arăta mai interesată de aspectul fizic al gazdei decât de mâncare: „Mie îmi plac turcii”, „Eşti frumos, am intuit bine” vor fi două dintre multele complimente pe care i le va spune lui Bebeto, dar nu înainte de a-l întreba dacă este însurat. De asemenea, aceasta va avea parte de concurenţă din partea unei alte invitate, care îi va spune gazdei: „Mie îmi place mai mult de tine decât de supa ta de linte”.

Cu toate acestea, o altă prezenţă feminină de la masă se va arăta iritată de cele auzite: „Am simţit un oarecare dezgust” şi nu va ezita să îi mustre pe cei care se ţin de glume: „Cum de vă permiteţi glumele astea… adică soţia ta probabil se va uita la televizor!”.

Seara se va încheia cu o surpriză şi cu o jurizare aprigă. 

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.