„Shark Week”, cel mai longeviv program televizat, va reveni la Discovery Channel începând cu 29 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până pe 4 august, vor fi difuzate peste 20 de ore de conţinut nou despre rechini.

După ce a îmblânzit rechini cu Shaq, cu ocazia celei de-a 30-a aniversări „Shark Week”, Rob Riggle se va scufunda din nou în adâncuri pentru ultimul „Shark Trip”.

Discovery Channel continuă să colaboreze cu peste 20 de biologi marini şi instituţii ştiinţifice de top pentru a descoperi detalii despre specii de rechini rare, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare de cercetare.

În căutarea lui Deep Blue, va fi folosită prima dronă cu momeală şi testate unele dintre cele mai interesante tehnologii de ultimă oră pentru detectarea rechinilor.

Pe parcursul întregii săptămâni, telespectatorii vor putea urmări în premieră mai multe documentare cu şi despre prădătorii adâncurilor:

• 29 iulie, ora 00.00
Expediţii în necunoscut: Monstrul din adâncuri (Sezon 1, Episodul 1)
Însoţit de paleontologi şi specialişti în studiul rechinilor, Josh Gates se scufundă în apele pline de rechini din Mexic şi Africa de Sud, pentru a descifra misterul megalodonului.

• 30 iulie, ora 00:00
Legenda rechinului uriaş
Brandon McMillan şi Jimi Partington, experţi în rechini, se întorc pe Insula Guadalupe ca să-l studieze pe Deep Blue, cel mai mare rechin alb din lume. 

• 31 iulie ora 00:00
Reguli şi rechini: Ape periculoase
Patru specialişti în studiul rechinilor îşi pun viaţa în pericol, reconstituind atacuri reale ca să descopere secretele supravieţuirii, dar fără a folosi cuşti de protecţie.

• 1 august, ora 00:00
Naufragiaţi printre rechini
Paul de Gelder şi James Glancy sar dintr-un avion aflat la 10.000 m înălţime ca să afle cum e să plănjeze într-una dintre zonele cele mai izolate şi mai pline de rechini din lume.

• 2 august, ora 00:00
Guadalupe: Zona ucigaşă (Sezon 1, Episodul 1)
În Guadalupe, mari rechini albi dotaţi timp de 18 ore cu camere de filmat, într-un proiect fără precedent, arată zonele lor secrete de vânătoare şi tehnicile cu care îşi prind prada.

• 3 august, ora 00:00
Insula rechinilor: Fraţi de sânge
O echipă de exploratori se aventurează de pe Insula Fălcilor, în largul coastelor Australiei de Vest, ca să afle dacă doi mari rechini albi recunosc şi preferă compania unei rude de sânge.

• 4 august, ora 00:00
Rămaşi pradă rechinilor
După ce un iaht care se îndrepta spre Florida se răstoarnă într-o furtună, echipajul pluteşte zile întregi în derivă, în Atlantic, pradă rechinilor-tigru.

Discovery continuă să colaboreze şi în 2019 cu Oceana pentru a proteja rechinii ameninţaţi de comerţul cu înotătoare de rechini (73 de milioane de rechini sunt afectaţi în fiecare an). În plus, Discovery va colabora cu Ocean Conservancy pentru a ajuta la curăţarea plajelor şi a căilor de navigare din Statele Unite ale Americii, pentru a păstra apele curate pentru rechini şi celelalte vietăţi marine. Peste 8 milioane de tone metrice de material plastic intră în ocean în fiecare an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.