Sezonul 7, premieră în România, al serialului „Camera de gardă” (Chicago Med, 2021), va fi difuzat din 5 aprilie, de la ora 21.00, la postul DIVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noile episoade cariera lui Will Halstead (Nick Gehlfuss) este în pericol după o încălcare a regulilor. Sharon Goodwin (Epatha Merkerson), respectata şefă a celui mai mare spital din oraş, este supusă unui control fiscal şi continuă să se asigure că toţi pacienţii primesc îngrijire de calitate şi compasiune. Dr. Ethan Choi (Brian Tee), fost chirurg în cadrul armatei, şef al departamentului de urgenţă, începe sezonul aflat în convalescenţă după ce a fost împuşcat de un fost pacient. Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), priceputa şi încrezătoarea asistentă medicală, ochii, urechile şi creierul de la urgenţe, se confruntă cu probleme grave în familie. Dr. Crockett Marcel (Dominic Rains), chirurgul din New Orleans începe să lase garda jos, câştigând respectul colegilor săi.  

În acest sezon se alătură echipei Kristen Hager (Wanted, Being Human, Gotham) în rolul Dr. Stevie Hammer, un medic de urgenţă strălucit, cu un trecut surprinzător şi Guy Lockard (Bull, The Village) în rolul Dr. Dylan Scott, un fost poliţist care face o dublă specializare în medicină de urgenţă şi pediatrie. Yaya DaCosta, care a jucat rolul lui April Sexton şi Torrey DeVitto, care a jucat rolul lui Natalie Manning au părăsit serialul după al şaselea sezon.

Prietenii vechi de destramă şi noi relaţii se înfiripă în noul sezon din “Camera de gardă”, din 5 aprilie, câte două episoade în fiecare zi de marţi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.