Sezonul al optulea din serialul „Crime care au şocat Marea Britanie” va debuta, luni, de la ora 23.00, la CI cu un episod despre atacul terorist comis anul acesta în Manchester.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, care oferă o privire în detaliu asupra celor mai terifiante crime care au fost comise în Marea Britanie, va debuta cu un episod despre atacul terorist de la Manchester Arena care a avut loc în luna mai a acestui an.

22 mai 2017, Manchester, ora locală 22.35. La scurt timp după terminarea concertului susţinut pe Manchester Arena de cântăreaţa pop Ariana Grande, un britanic de origine libaneză a detonat în foaierul arenei un dispozitiv explozibil artizanal. Explozia a ucis 23 de persoane şi a rănit mai mult de 500 de oameni, potrivit ultimelor date furnizate de poliţia locală. 

Evenimentul tragic va fi analizat prin prisma poveştilor celor implicaţi, fiecare episod al serialului dezvăluind evenimentele care au condus la comiterea unor asemenea atrocităţi, precum şi efectele devastatoare ale acestora.

Pentru a arăta un portret cât mai apropiat de realitate, „Crime care au şocat Marea Britanie”  va cuprinde reconstituri dramatice, declaraţii ale martorilor, interviuri ale poliţiştilor, filmări de arhivă şi mărturii ale victimelor şi familiilor implicate, transmite postul de televiziune.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.