"Vedeta populară", talent show-ul care şi-a propus să readucă în prim plan muzica populară românească şi să lanseze noi talente, revine din 14 octombrie la TVR 1. Un număr de 45 de noi concurenţi sunt pregătiţi pentru startul competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiul este de 100.000 de lei. Iuliana Tudor dă startul celui de-al treilea sezon Vedeta populară duminică, 14 octombrie, ora 21.00, la TVR 1.

"După primele două sezoane "Vedeta populară", în care oamenii s-au ataşat deja de emisiune, anul acesta am avut la preselecţii mult mai mulţi tineri care tocmai au împlinit 16 ani. Au aşteptat cu nerăbdare să participe la emisiune, având în vedere că, prin regulament, vârsta minimă de participare este de 16 ani. Tot sezonul acesta, înregistrăm şi o premieră: concurenţi din primele sezoane îşi încearcă încă

o dată norocul în emisiune. S-au pregătit mai intens, au ascultat criticile constructive ale juriului şi visează în continuare la marele premiu.

Cât priveşte juriul, având în vedere că există o chimie foarte bună între juraţi şi în acord cu managementul, va fi păstrată componenţa acestuia din sezonul al doilea", a declarat Iuliana Tudor, prezentatoarea show-ului Vedeta populară de la TVR 1.

La "Vedeta populară", toţi concurenţii sunt oameni obişnuiţi, cu poveşti de viaţă extraordinare şi care au în comun aceste trăsături: iubesc folclorul şi vor să păstreze tradiţiile românilor.

Timp de nouă ediţii, în fiecare săptămână, publicul va cunoaşte câte cinci concurenţi, care vor încerca să convingă juriul că merită să ajungă în semifinală. În semifinală vor rămâne 9 concurenţi, care se vor lupta pentru cele cinci locuri din Marea Finală.

Interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatoarea de emisiuni TV Elise Stan, rapsodul Grigore Leşe şi poetul Mircea Dinescu sunt cei care vor nota evoluţiile pe scena de la "Vedeta populară" ale noilor concurenţi, interpreţi amatori din muzica populară românească.

La fel ca în sezonul trecut, fiecare dintre cele nouă ediţii preliminare "Vedeta populară" are câte trei probe. În prima probă, concurenţii vor cânta acompaniaţi sau nu de orchestră, în funcţie de alegerea fiecăruia. În proba a doua, vor face duet cu artistul preferat de muzică populară, iar în proba a treia va trebui să redea cât mai fidel o melodie fredonată de unul dintre juraţi.

Şi în sezonul al treilea, Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Captalei, susţinută de Creart este alături de concurenţi în intepretările live din show.

Actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show, încearcă să le tempereze emoţiile şi să afle mai multe despre ei.

Primul sezon "Vedeta populară" s-a desfăşurat între 22 octombrie şi 31 decembrie 2017. Alexandra Chira, în vârstă de 19 ani, din judeţul Sălaj, este câştigătoarea prima ediţie a talent show-ului. 

Între 29 aprilie şi 14 iunie 2018, Iuliana Tudor a prezentat la TVR 1 al doilea sezon "Vedeta populară". Cătălina Rotaru, bucovineanca în vârstă de 20 de ani, studentă la Etnologie în Cluj Napoca, este câştigătoarea sezonului al doilea "Vedeta populară", concurs transmis de TVR 1 în fiecare duminică de la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.