Serviciul de streaming HBO Max al WarnerMedia are 28,7 milioane de abonaţi, după ce a adăugat 8,6 milioane de utilizatori în al treilea trimestru, a anunţat joi compania AT&T.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Hollywood Reporter, din tabelele şi graficele publicate joi reiese că nu toţi cei 28,7 milioane de abonaţi folosesc serviciul. 

O notă de subsol arată: „28,7 milioane de abonaţi cu acces la HBO Max şi 8,6 milioane de activări HBO Max”.

Anul acesta, compania a raportat că HBO Max a înregistrat 4,1 milioane de abonaţi în prima lună de la lansarea platformei. 

Compania a transmis că speră să atingă 50-55 de milioane de clienţi HBO Max în SUA până în 2025.

În total, în Statele Unite, HBO şi HBO Max au 38 de milioane de abonaţi, o creştere cu aproximativ două milioane faţă de vara acestui an. La finalul lunii decembrie 2019, numărul era de 34,6 milioane. La nivel mondial, potrivit companiei, HBO şi HBO Max au 57 de milioane de abonaţi.

HBO Max a fost lansat în Statele Unite pe 27 mai şi cuprinde catalogul complet al HBO, producţii originale şi filme clasice şi programe TV.

Abonamentul pentru o lună costă 15 dolari şi este unul dintre cele mai scumpe de pe piaţă.

În 2021 este aşteptat ca serviciul de streaming să fie lansat la nivel internaţional.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.