Poveşti ale femeilor care au fost răpite, rănite şi chiar ucise de o persoană întâlnită în locuri publice, analize psihologice ale unor cazuri de crimă sau ale unor crime nerezolvate vor avea premiera în septembrie la Crime+Investigation.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Anunţă-mă când ajungi acasă" va avea premiera sâmbătă, 3 septembrie, la ora 23.00.

Hashtag-ul #TextMeWhenYouGetHome („Anunţă-mă când ajungi acasă”) a stârnit o conversaţie globală despre vulnerabilitatea şi nesiguranţa pe care o simt femeile atunci când sunt singure în locuri publice. Această nouă serie prezintă poveştile femeilor care au fost răpite, rănite şi chiar ucise de o persoană întâlnită în locuri publice.

În fiecare episod, poveştile lor sunt spuse prin interviuri emoţionante, însoţite de reconstituiri ale evenimentelor, transcrieri ale convorbirilor telefonice şi alte „urme” digitale lăsate în urmă de victime, folosite ulterior de anchetatori pentru a rezolva cazul. În mai multe episoade, femeile care au supravieţuit atacului agresorilor au ales să vorbească public despre experienţele lor.

"Motiv pentru crimă/ Motive To Murder" va fi difuzat în premieră pe 5 septembrie, de luni până vineri, de la ora 21.00. 

Când un distins medic al Marinei SUA şi soţia sa sunt înjunghiaţi în casa lor din San Diego, poliţia porneşte în căutarea unui ucigaş brutal. Când un bunic iubit dispare în zona rurală a statului Utah, un simplu caz de dispariţie devine o crimă complexă de răpire şi o crimă şocantă. Iar atunci când în spitale din New Jersey şi Pennsylvania pacienţii mor în mod misterios, se răspândeşte un zvon conform căruia aceasta este mâna unui ucigaş în serie.

Seria „Motiv pentru crimă” face o analiză psihologică a cazurilor de crimă care au ţinut prima pagină a ziarelor din întreaga lume: de la crime pasionale şi criminali în serie la crime de ocazie şi împuşcături în masă.

"Oraşul Crimelor - Sezonul 1" se vede la Crime+Investigation din 5 septembrie, lunea, de la ora 23:00. 

Actriţa şi prezentatoarea Katherine Kelly ("Happy Valley"; "Secrete oficiale") prezintă unele dintre cele mai şocante crime din Marea Britanie, făcând o analiză complexă a impactului crimei asupra comunităţilor locale.

Seria documentară reconstruieşte pas cu pas rezolvarea crimelor, prezentată din punctul de vedere al celor imediat afectaţi, prietenii şi rudele victimelor, uneori chiar cei puşi sub acuzare.

În fiecare episod Katherine Kelly călătoreşte în oraşele şi comunităţile locale unde au avut loc crimele pentru a expune poveştile tragice şi modul în care vieţile şi locurile sunt afectate de crimele şocante.

"Cazuri clasate | Sezonul 2B"va avea premiera joi , 22 septembrie, la ora 23:00.

Prezentată de jurnalistul american Bill Kurtis, seria prezintă reexaminarea crimelor rămase de mult timp nerezolvate. Cu ajutorul tehnologiei criminalistice şi a noilor dovezi, poliţiştii şi detectivii încearcă să dezlege cazurile şi să clarifice întrebările fără răspuns.

De la amintirile din copilărie ale unui criminal despre moartea surorii sale până la utilizarea testelor ADN în masă pentru a găsi făptaşul unei crime, aceşti detectivi găsesc noi indicii pentru a rezolva crime vechi de zeci de ani, aducându-i pe vinovaţi în faţa justiţiei.

Fiecare poveste este adusă la viaţă prin dramatizări cinematografice şi relatări la persoana întâi de la detectivii şi apropiaţii care au trăit experienţele îngrozitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.