Serialul turcesc ”Iubire şi răzbunare/ Cesur ve Güzel”, în care protagonistul este interpretat de actorul Kıvanç Tatlıtuğ, câştigătorul Best Model of Turkey şi Best Model of The World, va fi difuzat de televiziunea Happy Channel, de luni până joi, de la ora 20.00, începând din 14 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul episod va dura trei ore, urmând ca celelalte episoade să aibă durata de câte două ore fiecare, informează Happy Channel.

În serialul “Iubire şi răzbunare”, Kıvanç Tatlıtuğ îl interpretează pe Cesur, un personaj de care actorul spune că diferă mult.

“A fost foarte greu să fiu cu sânge rece. Eu nu sunt aşa. Sunt un om foarte cald. Sunt un tip care se emoţionează repede. Astfel că a fost foarte interesant să joc un personaj cum e Cesur, răzbunător, care ştie foarte bine ce are de făcut şi o face în linişte. Apoi se îndrăgosteşte de persoana pe care vrea să se răzbune… Asta îi face sentimentele şi mai puternice. Mi se pare fascinant ca personaj”, a spus Kıvanç Tatlıtuğ despre personajul său, în cadrul unui interviu pentru Happy Channel.

Serialul ”Cesur ve Güzel” a fost lansat la sfârşitul anului trecut în Turcia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.